Jura GIGA X8c Professional

Gemaakt voor topprestaties

Het nieuwe topmodel van Jura, De volautomatische espressomachine voor middelgrote kantoren met meer dan 40 medewerkers. Het is de verbeterde opvolger van de Giga X7 en Giga X9 die jarenlang succesvol deze markt hebben voorzien een grote schare veel fans onder de officemanagers heeft gevormd. Niet alleen vanwege de geweldige kwaliteit koffie die de machine geeft, maar ook vanwege het eenvoudige onderhoud en de extreem gunstige prijs per kopje. Topkwaliteit espresso zetting uit verse bonen in een handomdraai. Intuïtief te bedienen, met 2 kopjes tegelijk. Een groot voordeel zijn de 2 bonenmalers: u kunt dus kiezen voor twee soorten bonen.

Summer Sale!
Vraag naar de actiekorting en de gratis doos koffie…

Wij leveren graag maatwerk (daaronder begrepen geen te dure overcapaciteit). Bel ons voor een passende offerte met aantrekkelijke korting.
Offerte aanvragen

Robuust, krachtig en geluidarm. En toch ook sierlijk. Geschikt voor 100-200 koppen per dag. Deze volautomaat maakt ook mooie melkkoffie’s zoals cappuccino en latte macchiato.

Capaciteit
200 kopjes per dag,
goed voor ca 70 personen

Formaat (B x H x D)
32 x 56,5 x 49,7 cm

Fijne machine. Het hele kantoor is blij!
Arjan van der Graaf | 19-03-2018
Pluspunten
Verkrijgbaar zonder afnameverplichting
Pluspunt2
Lekkere koffie en diverse opties
Pluspunt3
Gebruiksvriendelijke machine
Minpunten
Geen vol-automatisch reinigingsprogramma
Minpunt2
Bonenreservoirs mogen groter
Minpunt3
Dit soort machines zijn niet goedkoop
Uw ervaring met deze machine
Voor ons kantoor kochten wij drie maanden geleden deze machine en hij maakt alle beloftes van Café Del Mar waar. Ons dagelijks verbruik is ongeveer 100 kopjes koffie en 4 liter verse melk. Wij ontvangen echt veel complimenten voor de koffie. Wel zou de temperatuur wat hoger mogen zijn. Als je de ruimte hebt dan zou ik kiezen voor een residu-doorvoer. Het dagelijkse onderhoud van deze machine valt erg mee. Wij hebben nog geen problemen gehad met deze machine.
Toon meer…
0

Vragen? Bel 020 363 93 22 of mail ons.

LEASE INFO

Financial lease
Contract 5 jaar (geen service)
prijs per mnd excl. btw € 89,-

Operational lease
Contract 5 jaar
prijs per mnd excl. btw € 129,-
Informeer voor afwijkende leasetermijnen naar onze tarieven en condities.

Lease aanvragen

Operational lease wil zeggen inclusief snelle service bij storingen, reparaties en vervangende machine tijdens reparaties.

Alleen geldig bij afname van
Café del Mar koffie.